Doe mee!

Het traject van Challenge 2050 is inmiddels van start. Maar ook jij kunt nog meedenken over de toekomst van Zeeland en ondertussen toffe skills opdoen! Geef je op voor een inspiratiesessie en doe mee!

  • September –  Inspiratiesessie storytelling 

WANNEER: nader te bepalen

WAAR: nader te bepalen

WAT:  De jongeren van Challenge 2050 hebben afgelopen maanden hun toekomstbeelden bedacht. Hoe zorg je dat mensen een voorstelling krijgen bij jouw toekomstbeeld? Tijdens deze inspiratiesessie leren we hoe je het beste een verhaal kunt vertellen.

We gaan het onder andere hebben over geschreven verhalen, gedichten, filmpjes en podcast. Ook gaan we kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat je verhaal ook echt goed aankomt, door je bewust te zijn over aan wie je je verhaal vertelt.

Wil je ook leren hoe je een verhaal kunt vertellen? Geen zorgen, je hoeft niet aan eerdere sessies van Challenge 2050 te hebben deelgenomen! Meld je aan door een mailtje te sturen naar mgroot@zmf.nl

Deze sessie wordt georganiseerd in samenwerking met de Hogeschool Zeeland (HZ).

  • 4 NOVEMBER | Lancering toekomstvisies 

WANNEER: in de middag van 4 november

WAAR: Zeeuwse Bibliotheek

WAT: Aan het einde van de Zeeuwse Klimaatweek is het eindelijk zo ver: de jongeren presenteren hun visies voor de toekomst. Tijdens een interactieve bijeenkomst vertellen ze hoe zij de toekomst graag zien op hun thema.